Forbrukslånet med høyest aksept

Det finnes et stort antall forbrukslån på markedet, og å velge ett kan være vanskelig for mange. I denne artikkelen får du vite hvilket lån som har høyest akseptrate på sine søknader!

Det kan være vanskelig å bestemme seg for et forbrukslån, og kanskje må du sende inn flere søknader. GE Money Bank tilbyr sine kunder konkurransedyktige forbrukslån og er en bank som godtar mange av søknadene.

gemoney-stor

GE Money Bank – banken som godtar søknader!

GE Money Bank tilbyr et meget godt låneprodukt til de som velger å søke om forbrukslån hos dem, og de har også en tendens til å godta flere søknader enn andre banker. Dette er det selvsagt du som kunde som nyter godt av, og hvis du har en drøm du ønsker å oppfylle så er et forbrukslån gjennom GE Money Bank noe vi absolutt kan anbefale.

Hvis du ønsker å pusse opp et soverom og trenger litt penger, er lei av kaldt vær og ønsker en luksuriøs ferietur eller rett og slett bare vil ha litt penger i bakhånd, så er GE Money Bank plassen hvor du sannsynligvis kan få realisert din drøm!

GE Money Bank utbetaler raskt!

Når du søker forbrukslån hos GE Money Bank vil selve utfyllingen av søknaden bare ta et par minutter, og dette er bare starten på en meget effektiv søknadsprosess. Når søknaden din er godkjent kan du signere dine lånedokumenter elektronisk med din Bank ID, og på denne måten spare mange dagers treg postgang. GE Money Bank vil derfor utbetale pengene dine fort og du kan til og med bruke din Bank ID til å logge deg inn på nettbanken deres for ettertiden.

Vil du ha et forbrukslån nå? Søk hos GE Money Bank her!

Hva kan GE Money Bank tilby sine kunder?

GE Money Bank kan tilby forbrukslån fra 30.000 kroner til 250.000 kroner, med muligheten til å få låne en reserve på 50.000 kroner. Det betyr at hvis du låner 150.000 kroner og har betalt ned 50.000 kroner, kan du mot et lite gebyr få låne disse 50.000 kroner på nytt. Har du behov for ekstra med penger trenger du derfor ikke å ta opp et helt nytt forbrukslån.

nyhetsbrev-gemoney

En av grunnene til at så mange får godtatt sin lånesøknad hos GE Money Bank er at selskapet går ganske klart ut med hvilke kriterier personer som søker lån hos dem må oppfylle. For det første må man være fylt 25 år for å få låne maksbeløpet på 250.000 kroner, mens man må ha fylt 20 for få låne inntil 50.000 kroner. Når man er 25 år begynner man å få orden og kontroll på økonomien, og da er mulighetene for å få godtatt en forbrukslånsøknad mye større. I tillegg må man ha en fast årsinntekt på minst 200.000 kroner og heller ingen betalingsanmerkninger. Så selv om GE Money Bank godtar mange lån, så fremstår de allikevel som ansvarlig ettersom de legger så strenge krav til grunn.

Renteetingelser hos GE Money Bank

Som alle andre finansaktører som tilbyr sine kunder lån så er GE Money Bank forpliktet til å oppgi et representativt låneeksempel, slik det er angitt i Finansavtaleloven. Hos GE Money Bank ser låneeksempelet slik ut:

Eff.rente 16,84 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb.1% (kr 650), totalt kr 94.150,-

Eksempelet er som sagt et representativt låneeksempel som angir kostnadene på et lån på 65.000 kroner som tilbakebetales over 5 år. Disse tallene er veiledende og søknader som kommer inn vil selvsagt bli individuelt vurdert og det både kan og vil være avvik i forhold til det som er oppgitt her – både positivt og negativt.

Søk forbrukslån hos GE Money Bank – banken som godkjenner søknadene!