Gebyrfri Visa kredittkort

 • 100.000 kr.Max kredittbeløp
 • 50 dagerRentefrihet
 • 23,41%Effektiv rente etter rentefri periode

Gebyrfri Visa er et kredittkort som tilbys av den europeiske storbanken Santander Consumer Bank, og som navnet tilsier så er Gebyrfri Visa et kredittkort som er fullstendig gebyrfritt! Hvis dette er kortet du ønsker vil du få et kredittkort uten årsavgift og fakturagebyr, og det er faktisk heller ikke noen form for gebyrer hvis man gjør uttak i minibank eller når man kjøper varer. Gebyrfri Visa er 100% gebyrfritt, og du trenger ikke å bytte bank for å skaffe deg kortet!

line
Gebyrfri Visa fordeler:
 • Høy kredittgrense
 • 50 dagers rentefrihet på varekjøp
 • Gebyrfritt
 • Inkludert reiseforsikring
 • Bonus/cashback
line
Gebyrfri Visa ulemper:
 • Høy effektiv rente
line

Fordeler med Gebyrfri Visa

Alle kredittkort har sine sterke sider og klare fordeler, og selve hovedfordelen med dette kredittkortet er selvsagt at det er gebyrfritt. Spesielt mye mer behøver man strengt tatt ikke å si om kortet, men hvis du skaffer deg Gebyrfri Visa venter det en rekke andre gode fordeler også. Hvis dette er kredittkortet du lander på så får du fine rabatter gjennom Gebyrfri Visa sitt Kickback-program.

Kickback-programmet er en bonusordning/cashback som gir deg penger tilbake hvis du bruker kortet i nettbutikker til å betale for med. Totalt kan du bruke kortet i over 200 forskjellige netthandler og du får da en gitt bonus, og pengene du sparer blir godskrevet din kortkonto. Du betaler altså prisen som butikken oppgir, men det blir registrert en bonus som deretter blir godskrevet kontoen din. Programmet er kostnadsfritt, og Kickback er en meget populær bonus man får ved å bruke Gebyrfri Visa-

Andre fordeler

 • 10% avslag på Comfort Hotels
 • 10% avslag på Clarian Hotels
 • 20 avslag på BareSko.no
 • Reiseforsikring er inkludert

Reiseforsikringen gjelder automatisk hvis man betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet.

Ulemper med Gebyrfri Visa

Som regel er det slik at det ikke er noe som vokser inn i himmelen, og også Gebyrfri Visa har sine ulemper. Av ting som ikke taler til kortets fordel er det at den effektive renten er litt høy med sine 23,41%, samt at det må betales renter på utestående beløp fra kjøpsdatoen og ikke fra forfallsdatoen.

Hvem passer Gebyrfri Visa for?

Gebyrfri Visa passer selvsagt veldig bra for de som er lei av gebyrer på sine kredittkort, ettersom kortet er strippet for slike avgifter. Utover dette foretar Santander en kredittvurdering av hver søker via Dun & Bradstreet og man må være minst 20 år og ikke ha noen betalingsanmerkninger for å få utstedt et Gebyrfri Visa.

Tilbyder av Gebyrfri Visa

Som vi nevnte i starten av artikkelen så er det Santander Consumer Bank som tilbyr kredittkortet Gebyrfri Visa. Santander er en kjent og stor bankaktør i Europa og driver sin virksomhet i hele 14 europeiske land, og er den største i Norge når det kommer til bilfinansiering. Selskapet har også opparbeidet seg stor ekspertise når det kommer til kredittkort og privatlån, og man kan således være sikker på at man er i gode hender hvis man ønsker et Gebyrfri Visa-kort.

Renter og betingelser

eff.rente 23,41%, 15.000 o/12 mnd, totalt 16.779,51.

På Gebyrfri Visa er altså den årlige effektive renten på 23,41% om man baserer på varekjøp og kontantuttak på 15.000 kroner, og at dette nedbetales over 12 måneder i like store terminbeløp på 1.398,29 kroner. Kredittkostnaden vil være på 1.779,51 kroner og den samlede kredittkjøpsprisen vil derfor være på 16.779,51 kroner. Den nominelle renten ved varekjøp er på 20,42%, mens den nominelle renten på kontantuttak er på 26,40%.

Den effektive renten ved kontantuttak er på 29,84%, og renten beregnes fra dato ved kontantuttak, hvis man betaler hos Posten eller om man overfører penger mellom kontoer.

Generelt om Visa

Visa er kjent som verdens ledende betalingssystem, og selskapet tar seg av omtrent halvparten av alle transaksjoner som gjøres med kort i verden. Visa-kort kan man få fra over 20.000 bank- og finansinstitusjoner over hele verden, og bare i Norge kan et Visa-kort brukes på over 55.000 steder. Har man en Visa-kort kan man handle når som helst, hvor som helst og med en rekke forskjellige betalingsinstrumenter!

Konklusjon

Gebyrfri Visa er et kredittkort det er veldig enkelt å forholde seg til, og man trenger ikke å tenke på innfløkte gebyrregler og annen komplisert informasjon. En slik forenkling av et kort har selvsagt en kostnad også, og bruker man Gebyrfri Visa er det litt høyere effektiv rente hvis man ikke betaler utestående saldo innen den rentefrie perioden er over. Når det er sagt er det ingen tvil om at Gebyrfri Visa er et godt kort, og man får inkludert en reiseforsikring hvis minst 50% av reisen betales med kortet, samt at man får en rekke gode tilbud på både hotell, billeie og butikker hvis kortet brukes der.

Gebyrfri Visa kredittkort

Bestill kortet ved å klikke på grønn knapp under.

BESTILL KORTET

eff.rente 23,41%, 15.000 o/12 mnd, totalt 16.780.

SØK NÅ

eff.rente 23,41%, 15.000 o/12 mnd, totalt 16.780.

Øvrige kostnader og betingelser
 • Valutapåslag – 1,75%.
 • Nominell rente varekjøp – 20,42%.
 • Nominell rente kontantuttak – 26,40%.
 • Årlig eff. rente – 23,41%.
 • Rentefri betalingsutsettelse (varekjøp) – Inntil 50 dager.
 • Øvre kredittramme – Kr 100.000.
 • Ekstraordinær kortbestilling – Kr. 99.
 • Minste innbetaling – Minimum 3% av benyttet kreditt/250 kroner.