Santander forbrukslån

 • 250.000 kr.Max lånebeløp
 • 15 årMax løpetid
 • 17,99%Representativ effektiv rente

Hos Santander Consumer Bank har du muligheten til å få et forbrukslån på mellom 10.000-250.000 kroner – uten sikkerhet. Santander har som uttalt mål at de ønsker å være behjelpelig overfor sine kunde med å skreddersy finansieringsløsninger som er tilpasset den enkeltes behov. Trenger du penger kan du regne med å få hjelp hos Santander.

line
Santander forbrukslån fordeler:
 • Maksimal lånegrense på 250.000 kroner
 • Opptil 15 års nedbetaling
 • Enkel og rask søknadsprosess
 • Ingen sikkerhet nødvendig
 • Betalingsfrie måneder
 • Låneforsikring
line
Santander forbrukslån ulemper:
 • Høyt termingebyr på 70 kroner
 • Noe høyt etableringsgebyr
line

Med et forbrukslån fra Santander har du sjansen til å få en bedre oversikt over din privatøkonomi. Hvis du har flere dyre smålån kan det være en fordel å cashe ut disse med et forbrukslån fra Santander, slik at du får samlet utgiftene og ordner deg gunstigere betingelser. Med Santander får du en finansaktør som har lang erfaring både i Norge og internasjonalt, og hvis du er over 25 år og har en inntekt på over 200.000 bør et forbrukslån hos Santander være aktuelt hvis du ønsker et slikt.

Fordeler med Santander forbrukslån

Som du kan se i oversikten lenger opp er det en rekke fordeler med å søke forbrukslån i Santander. Santander tilbyr et forbrukslån til alle behov, noe som gjenspeiles i at man kan låne alt fra 10.000 – 250.000 kroner. I tillegg kan man strekke nedbetalingen i opptil 15 år, noe som er nesten enestående i dette markedet.

Når man har vært kunde i over 6 måneder har man rett til 2 betalingsfrie måneder hvert år, slik at man kan slippe å betale i de månedene hvor man kanskje har et høyt press på økonomien. Det er som nevnt ingen krav til sikkerhet for å få et forbrukslån hos Santander, men selskapet opererer allikevel med krav om minimumsalder på 25 år, ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker samt at man må ha en årsinntekt på minimum 200.000 kroner.

Hvis man ønsker det har man også muligheten til å kjøpe seg en låneforsikring slik at man er sikret mot uforutsette hendelser. Hvis man skulle være så uheldig å bli arbeidsledig, permittert eller sykemeldt er man sikret økonomisk i forhold til det forbrukslånet man har tatt opp.

line

Ulemper med Santander forbrukslån

De største ulempene ved Santanders forbrukslån kommer i forbindelse med gebyr til både terminer og etablering. Etableringsgebyret er på 950 kroner, mens termingebyret er på 70 kroner. Vanligvis er termingebyrene på rundt 45 kroner hos andre tilbydere av forbrukslån.

Rentebetingelser

eff.rente 17,99%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 950,-, totalt 96.208.

Priseksemplet ovenfor er et representativt låneeksempel som utlåner må gi i henhold til Finansavtaleloven. Rentene og de øvrige tallene kan variere ettersom søknader vurderes individuelt opp mot søkers økonomi, samt at lånebeløp og løpetid også har en innvirkning på disse.

Hvem passer Santander forbrukslån for?

Santander forbrukslån passer for de som har orden på økonomien sin og som tåler en skikkelig kredittvurdering av Santander. Dette lånet kan være en nyttig verktøy om man ønsker å kvitte seg med dyre smålån, og man kan samle sammen alle de små månedlige utgiftene til en regning. Det er som nevnt et krav om at man må ha en inntekt på minst 200.000 kroner i tillegg til at man ikke kan ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker på seg. Har du behov for penger til uforutsette utgifter passer lånet perfekt ettersom det er enkelt å søke og behandlingsprosessen er rask.

line

Tilbyder

Tilbyderen av dette forbrukslånet, Santander Consumer Bank, er viden kjent for mange i Norge ettersom de er store innenfor finansiering av blant annet bil og campingvogn. Selskapet inngår i Grupo Santander som er en av verdens 4 største finansinstitusjoner. Santander er tilstedeværende i 14 forskjellige europeiske land, og de nordiske landene er av selskapet definert som satsningsområder.

Konklusjon

Med Santander forbrukslån får du et fleksibelt lån utstedt av en trygg og internasjonalt anerkjent finansaktør. Lånet kan brukes til hva du måtte ønske og passer til det aller meste. Lånebeløpet er fleksibelt og strekker seg fra beskjedne 10.000 kroner til hele 250.000 kroner. Nedbetalingen kan du sette til hele 15 år, noe som er helt i toppklassen blant forbrukslån. De to betalingsfrie månedene man har krav på etter et halvt år som kunde er spesielt bra, samt at muligheten til gjeldsforsikring skaper en ekstra trygghet. Gebyrene er litt dyre, men alt i alt er dette et godt forbrukslån.

Santander forbrukslån

Søk lån ved å klikke på grønn knapp under.

SØK NÅ

eff.rente 17,99%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 950,-, totalt 96.208.

SØK NÅ

eff.rente 17,99%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 950,-, totalt 96.208.

Øvrige kostnader og betingelser
 • Etableringsgebyr –Kr 950,-
 • Termingebyr –Kr 70,-
 • Masimal lånegrense – Kr.250.000,-
 • Minste lånegrense –Kr.10.000,-
 • Laveste effektive rente –12,6%
 • Nedbetalingstid – Inntil 15 år
 • Betalingsfrie måneder –2 pr. år
 • Krav om inntekt –Kr.200.000,-
 • Låneforsikring –Ja